WAT MENSEN ZEGGEN OVER ONS

Weg zijn van huis en geliefden kan moeilijk zijn, maar Happy Hippiez yogalessen zijn altijd gastvrij en zorgen ervoor dat ik me thuis voel. Dankzij yoga leidt mijn ervaring als student mij tot een reis van allround zelfontdekking. - Martina (Italië)

 

Ik ben dol op het bijwonen van Happy Hippiez Yoga-lessen en haat het nu als ik sessies moet missen! Het is de perfecte manier om een ​​werkdag doordeweeks af te sluiten, en zo goed om het weekend op zaterdag te beginnen. - Ellie (Engeland)

Beoefen yoga, het is een geweldige ervaring! De voordelen zijn legio. Vooral voor studenten is het een geweldige kans om te ontspannen en in contact te komen met onszelf. Mijn ervaring was geweldig en ik raad het ten zeerste aan! - Chiara Magliulo (Italië)

Desirée is een professionele en behulpzame yogaleraar. Ze geeft echt goede lessen met prettige en rustige uitleg. Desirée heeft een geweldige persoonlijkheid die zeker bijdraagt ​​aan haar ontspannende lessen! Ik ben erg enthousiast over de lessen die ik heb gevolgd bij Happy Hippiez, zou haar zeker aanraden als yogadocent! - Olivia Quadaekers (Nederland)

De lessen waren niet alleen erg leuk, de docent was absoluut geweldig. Mijn houding, welzijn en geluk verbeterden enorm. Dank u! - Juliane (Amerika)

Toen ik naar Maastricht kwam, was ik eerst bang om mijn vaste yogaroutine niet meer te hebben. Ik ben best blij dat ik Desiree's lessen heb gevonden, want zij is mijn "nieuwe" routine en voegt zelfs nieuwe dingen toe aan mijn praktijk. Ik geniet echt van haar lessen, ik geniet van de gemeenschap die ze creëert en dat ik er deel van kan uitmaken. - Patricia (Duitsland)