PRIJZEN

PRIVÉ SESSIE

GELDIG VOOR 1 PRIVÉ LES

INDIVIDUELE BEGELEIDING

TIJDENS 60 MINUTEN SESSIE

ONLINE OF IN-PERSON

€67 / $80

FULL UNLIMITED

ACCESS LIDMAATSCHAP

 

UNLIMITED ONLINE

GROEPSYOGA LESSEN

TOEGANG TOT MEMBER

EXCLUSIVE VIDEOS

€82 / $96

per maand

2 LESSEN PER WEEK

LIDMAATSCHAP

 

TOEGANG TOT 2 ONLINE

GROEPSYOGA LESSEN

PER WEEK

TOEGANG TOT MEMBER

EXCLUSIVE VIDEOS

€55 / $65

per maand

ONLINE 'DROP-IN' LES

GEEFT TOEGANG TOT

1 ONLINE LES

€10 / $12

1 LES PER WEEK

LIDMAATSCHAP

 

TOEGANG TOT 1 ONLINE

GROEPSYOGA LES PER WEEK

TOEGANG TOT MEMBER

EXCLUSIVE VIDEOS

€32 / $38

per maand

STUDENTEN KORTING: 20% | Email happyhippiez@outlook.com met een bewijs van inschrijving (studenten kaart) om jouw kortingscode te krijgen!

 

VOORWAARDEN

Boek altijd vooraf de les die je wilt volgen. Je kunt je les uiterlijk 12 uur voor de geplande starttijd van de les annuleren of verzetten. Als je later dan 12 uur voor aanvang van de les annuleert, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Het onbeperkte online lidmaatschap geeft je toegang tot ons exclusieve 'ledengedeelte', een bibliotheek met on-demand video's. Rol je mat uit en oefen met ons wanneer het jou uitkomt! Dit lidmaatschap is 1 maand geldig, ingaande op de dag van je aankoop. Omdat dit een lespakket is, kun je het maandelijks vernieuwen, wat geweldig is als je niet lang aan een lidmaatschap vast wilt zitten.

Wanneer je je aanmeldt voor een online live les, sturen we je 30 minuten voor de geplande starttijd van de les een Zoom-link via e-mail.​

De 'Prepaid/contante betaling' is alleen geldig voor mensen die hun lessen al contant of vooraf betaald hebben, middels een factuur. Voor deze betaalmogelijkheid is een bewijs van deze betaling vereist.

De 'online drop-in' en 'onbeperkt lidmaatschap' zijn niet geldig voor privé sessies. Deze dienen apart geboekt te worden.

PRIJS

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 

Je kunt hierboven kiezen om je lidmaatschap of lessenkaart aan te schaffen. Creditcards zijn de geaccepteerde betaalmethode. Wil je liever anders betalen, stuur ons dan een e-mail (happyhippiezyoga@outlook.com). Je kunt ervoor kiezen om contant te betalen, of via een factuur. Je wordt gefactureerd op basis van je lidmaatschap, leskaart of drop-in les via een factuur.

 

De prijzen zijn gebaseerd op het huidige lesrooster dat wij aanbieden en zijn onder voorbehoud.

PRIVÉ SESSIE

Tijdens een 'Private Sessie' van 60 minuten krijg je individuele begeleiding in je persoonlijke yoga practice. Dit omvat hands-on aanpassingen (indien gewenst), coaching, ademwerk en helende technieken. De 'Privé Sessie' is 1 maand geldig, ingaande op de dag van je aankoop. Boek de les die je wilt bijwonen vooraf door een e-mail te sturen naar happyhippiezyoga@outlook.com. Je kunt je les uiterlijk 12 uur voor de geplande starttijd van de les annuleren of verzetten. Als je later dan 12 uur voor aanvang van de les annuleert, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Tijdens deze privé sessies geven we ook onze speciale lessen zoals Prenatale (zwangerschap) en Postnatale Yoga, en Trauma-Conscious Yoga.

BEDRIJFSyoga

Ook voor bedrijven bieden wij bedrijfsyoga aan. Neem dan contact met ons op voor een samenwerking.

OP KANTOOR

Ben jij een werkgever en op zoek naar een geweldige manier om jouw werknemers te helpen met fitheid, balans en gezondheid? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Bij Happy Hippiez Yoga helpen we je om grote waarde toe te voegen aan het welzijn van je medewerkers. Hun gezondheid is erg belangrijk voor jou en je bedrijf, dus hoe mooi is het om te helpen met hun fysieke, mentale en emotionele gezondheid? Yoga werkt zowel preventief als curatief en de gezondheid van jouw personeel is cruciaal voor je bedrijf. We kijken er naar uit om met je samen te werken! Sinds 2020 bieden wij naast onze reguliere lessen bedrijfsyoga aan. Als je liever op kantoor blijft, bieden we ook 'in-house' lessen aan.

Wil je weten wat Happy Hippiez Yoga voor jouw bedrijf kan betekenen of wil je kennis maken met onze dienstverlening, neem dan contact met ons op via happyhippiezyoga@outlook.com voor meer informatie.