Privé 1:1 les

1 uur

Online of persoonlijk

PRENATAL YOGA

Tijdens onze zwangerschaps (prenatale) yogalessen werken we met specifieke asana's (houdingen), pranayama (ademhalingstechnieken) en ontspanningstechnieken. De les is gericht op een combinatie van dynamische en ontspannende bewegingen en is geschikt voor elke fase van de zwangerschap. Yoga brengt rust, kracht en balans.

 

We zullen je helpen om veilig in de houdingen te komen door zowel verbale als hands-on assists te geven. Je verdient het om van deze mooie tijd te genieten terwijl je nieuw leven aan het creëren bent. Breng twee grote handdoeken of dekens mee.

 

Bespreek dit met jouw arts of gynaecoloog voordat je naar een prenatale yogales komt. Je bent verplicht om een medische verklaring mee te nemen om de lessen bij te wonen.

De Zwangerschaps (Prenatale) Yoga lessen worden 1:1 gegeven. We geven de les in het Engels of Nederlands. Neem gerust contact met ons op om de les te boeken of als je meer wilt weten.

Lees deze DISCLAIMER voordat je een les bijwoont.

Prenatal Yoga DISCLAIMER

Zwangerschapsyoga is niet bedoeld om eventuele kwalen te genezen. Wel helpt het om gezonde mensen te ondersteunen tijdens een gezonde zwangerschap. Denk eraan om altijd naar jezelf en jouw eigen lichaam te luisteren. Het is te allen tijde jouw eigen verantwoordelijkheid om bewust voor jouw eigen lichaam en behoeften te zorgen! Je hoeft niet alles te doen, alleen de poses die goed voor jou voelen. Concentreer je op een ontspannen ademhaling en weet dat je op elk moment uit de houdingen kunt komen. Dwing jezelf nooit om iets te doen. Onze prenatale yogalessen zijn er om je te helpen de natuurlijke stroom van leven en natuur te accepteren en te vertrouwen.

 

Bespreek dit met jouw arts of gynaecoloog voordat je een prenatale of postnatale yogales bijwoont. Houd er rekening mee dat je een medische verklaring moet overleggen om de lessen bij te wonen.