Privé 1:1 les

1 uur

Online of persoonlijk

POSTNATAL YOGA

Tijdens onze postnatale yogalessen richten we ons op het creëren van bewustzijn over en het versterken van de buikspieren en bekkenbodem en richten we ons op het openen van de borst, het openen van de schouders en het loslaten van de baarmoederhals. We maken weer verbinding met het voelen van het lichaam. We zullen helpen om het hormonale systeem weer in evenwicht te brengen. We werken aan ontspanning met oefeningen als Yoga Nidra, het verhogen en verplaatsen van energie, en aan het opnieuw in evenwicht brengen van het zenuwstelsel.

 

Tijdens deze oefening gebruiken we props zoals stoelen, yogablokken, bolsters, yogariemen, dekens en kussens. Breng twee grote handdoeken of dekens mee.

 

Bespreek dit met jouw arts of gynaecoloog voordat je een postnatale yogales bijwoont. Je bent verplicht om een medische verklaring mee te nemen om de lessen bij te wonen.

De postnatale yogalessen worden 1:1 gegeven. We geven de les in het Engels of Nederlands. Neem gerust contact met ons op om de les te boeken of als je meer wilt weten.

Lees deze DISCLAIMER voordat je een les bijwoont.

Prenatal & Postnatal Yoga DISCLAIMER

Zwangerschapsyoga is niet bedoeld om eventuele kwalen te genezen. Wel helpt het om gezonde mensen te ondersteunen tijdens een gezonde zwangerschap. Denk eraan om altijd naar jezelf en jouw eigen lichaam te luisteren. Het is te allen tijde jouw eigen verantwoordelijkheid om bewust voor jouw eigen lichaam en behoeften te zorgen! Je hoeft niet alles te doen, alleen de poses die goed voor jou voelen. Concentreer je op een ontspannen ademhaling en weet dat je op elk moment uit de houdingen kunt komen. Dwing jezelf nooit om iets te doen. Onze prenatale yogalessen zijn er om je te helpen de natuurlijke stroom van leven en natuur te accepteren en te vertrouwen.

 

Bespreek dit met jouw arts of gynaecoloog voordat je een prenatale of postnatale yogales bijwoont. Houd er rekening mee dat je een medische verklaring moet overleggen om de lessen bij te wonen.