YOGA LESSEN

Weet je niet zeker welke les bij je past? Stuur ons gerust een bericht met al jouw vragen. Wij helpen je graag verder!

Maandag

18.00 - 18.40 CET

Online Zoom

Donderdag

19.00 - 19.40 CET

Online Zoom

Zaterdag

9.30 - 10.10 CET

Buiten @Griend

Privé 1:1 less

1 uur

Online of persoonlijk

Privé 1:1 less

1 uur

Online of persoonlijk

Privé 1:1 less

1 uur

Online of persoonlijk

ALLE LESSEN ZIJN ONLINE TOT NADERE KENNISGEVING. Je ontvangt 30 minuten voor aanvang van de les een link naar de Zoom-les.

BELANGRIJKE INFO

Boek altijd je les voordat je eraan komt! Door een les te boeken ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Kun je de les niet halen? Zorg ervoor dat je op tijd annuleert, zodat de plek voor iemand anders beschikbaar kan worden gesteld. Je kunt annuleren door ons een e-mail te sturen (happyhippiezyoga@outlook.com) of via jouw boekingsbevestiging en online account.

De lessen worden in het Engels gegeven en worden gegeven in het Student Hotel in Maastricht. Ze zijn toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het beoefenen van yoga. Adres: Sphinxcour 9A, 6211 XZ Maastricht.

Breng alsjeblieft je eigen yogamat mee als je er een hebt. Zo niet, dan kunt u er een lenen in onze studio. Neem een ​​schone handdoek en sokken en een trui of grote deken mee om je te bedekken tijdens de laatste ontspanning, zodat je warm blijft.

 

Als je een Ashtanga Based yogales of een Ashtanga Led les hebt geboekt, wordt je geadviseerd om ongeveer 2 uur voor de les niets te eten. Als je voor de les wilt eten, neem dan iets lichts. We drinken geen water tijdens de Ashtanga lessen, dus probeer genoeg te drinken voordat je begint en zorg ervoor dat je veel water drinkt na je training.

Wanneer je je aanmeldt voor een online live les, sturen we je 30 minuten voor de geplande starttijd van de les een Zoom link via e-mail.

Als je je aanmeldt voor een Yin yogales, zorg er dan voor dat je alle benodigde props bij de hand hebt. We gebruiken vaak props tijdens deze lessen, maar als je ze niet hebt, voel je vrij om ze te vervangen door alles wat je wel hebt. Gebruik een boek in plaats van een yogablok, een riem of handdoek in plaats van een yogariem en een kussen in plaats van een bolster.

 

Zorg ervoor dat je 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. Als de les eenmaal is begonnen, kunnen we niemand meer binnenlaten. Je kunt naar de receptie gaan en zij zullen je de weg wijzen. Als de hoteldeuren gesloten zijn, kun je op 0 drukken en de belknop op de intercom naast de ingang en de receptie van het hotel zal je binnenlaten.