IMG_9112_edited.jpg

Hoi, ik ben Desirée

Desirée is een gecertificeerd 500 uur Yoga Docente, met een achtergrond in Ashtanga, Vinyasa, Trauma-Conscious Yoga (TCYM-T), Prenatale en Postnatale Yoga.

Ze is een RYT 500 & RPYT bij Yoga Alliance.

Ze is ook een gecertificeerde Life

Coach. Daarnaast is ze aangesloten

bij de Complementary Therapists 

Accredited Association.

Desirée is geboren en getogen in Nederland. Ze volgde haar eerste yogales in 2009 en werd verliefd op zowel de fysieke beoefening van yoga asana als de spirituele beoefening. Met een diepe interesse voor een holistische benadering van het leven, besloot ze natuurvoeding en Ayurveda te gaan studeren, een van 's werelds oudste geneeswijzen die zijn oorsprong vond in India.

 

Na veel verschillende yogalessen te hebben gevolgd, vond ze Ashtanga Yoga, wat het grootste verschil in haar leven maakte. Sindsdien oefent ze dagelijks, zes dagen per week. Vanwege deze liefde voor de practice besloot ze niet alleen yoga te beoefenen, maar ook yoga docent te worden. Ze is een gecertificeerde yogalerares, een TCYM-T (Trauma-Conscious Yoga docente) en een geverifieerde RYT 500 en RPYT bij Yoga Alliance. Ze is ook lid van de Complementary Therapists Accredited Association. Om ervoor te zorgen dat ze deze mooie practice met anderen kan delen, zet ze zich in tijdens haar eigen practice. Haar liefde voor yoga heeft haar geïnspireerd om meerdere docentenopleidingen te volgen, en haar yoga-opleiding is gebaseerd op Ashtanga en Vinyasa Yoga en Trauma Conscious Yoga. Trauma Conscious Yoga is een combinatie van Trauma-Sensitive Yoga met Somatische Psychotherapie. Desirée is ook een gecertificeerde en geregistreerde Prenatale (zwangerschaps) en Postnatale Yoga docente. Yoga is een somatische, lichaamsgerichte benadering van genezing.

Ze is gespecialiseerd in het geven van therapeutische hands-on adjustments, die je helpen om dieper in een houding te komen en alle voordelen uit elke houding te halen. Deze aanpassingen worden gegeven met integriteit en wederzijds goedvinden.

In haar vrije tijd houdt ze ervan om creatief bezig te zijn, heerlijke vegan gerechten te koken, naar buiten te gaan en foto's te maken. Ze is altijd het gelukkigst als ze wordt omringd door haar familie, dierbaren en haar lieve hond.

Desirée is de eigenaresse van ‘Happy Hippiez’, de yogastudio en het life coaching-bedrijf dat ze begin 2020 startte. Ze kijkt er naar uit om je op de mat te ontmoeten.

Ze heeft meerdere lessen en workshops gevolgd bij Kino MacGregor en Tim Feldmann, en heeft ook lessen gevolgd bij Ashtanga-legendes zoals David Swenson, Sharathji Jois, Laruga Glaser, Petri Räisänen en Harmony Slater. Ga naar Happy Hippiez om met haar te practicen of bekijk de lessen die ze geeft. Rol je mat uit en geniet van de practice!

Recensies

Desirée is een professionele en behulpzame yogaleraar. Ze geeft echt goede lessen met prettige en rustige uitleg. Desirée heeft een geweldige persoonlijkheid die zeker bijdraagt aan haar ontspannende lessen! Ik ben erg enthousiast over de lessen die ik heb gevolgd bij Happy Hippiez, zou haar zeker aanraden als yogadocent!

Olivia Quadaekers
Nederland

De lessen waren niet alleen erg leuk, de docent was absoluut geweldig. Mijn houding, welzijn en geluk verbeterden enorm. Bedankt!

Juliane
Amerika

Toen ik naar Maastricht kwam, was ik eerst bang om mijn vaste yogaroutine niet meer te hebben. Ik ben best blij dat ik Desiree's lessen heb gevonden, want zij is mijn "nieuwe" routine en voegt zelfs nieuwe dingen toe aan mijn praktijk. Ik geniet echt van haar lessen, ik geniet van de gemeenschap die ze creëert en dat ik er deel van kan uitmaken.

Patricia
Duitsland

YOGA

DESI

©2021 by Desirée Aerts