BOEK EEN LES

Opmerking: je moet een account aanmaken om je aan te melden voor een les. Kun je de les niet halen? Zorg ervoor dat je op tijd annuleert, zodat de plek voor iemand anders beschikbaar kan worden gesteld. Lees hier meer belangrijke informatie over je les. Je kunt een les boeken tot 1 uur voor aanvang van de les.

Online betalingen gaan via creditcard. Mocht je liever via Tikkie of bank transfer betalen, stuur dan een Whatsapp bericht: 0031 6 860 226 35

BELANGRIJKE INFO

Boek altijd je les voordat je eraan komt! Door een les te boeken ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Kun je de les niet halen? Zorg ervoor dat je op tijd annuleert, zodat de plek voor iemand anders beschikbaar kan worden gesteld. Je kunt annuleren door ons een e-mail te sturen (happyhippiezyoga@outlook.com) of via jouw boekingsbevestiging en online account.

Alle groepslessen worden online in het Engels gegeven, via Zoom. Ze zijn toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het beoefenen van yoga. Wanneer je je aanmeldt voor een online live les, sturen we je 30 minuten voor de geplande starttijd van de les een Zoom link via e-mail.

Zorg ervoor dat je sokken en een trui of grote deken bij je hebt liggen om je te bedekken tijdens de laatste ontspanning (savasana), zodat je warm blijft.

 

Als je een Ashtanga (Led) les hebt geboekt, wordt je geadviseerd om ongeveer 2 uur voor de les niets te eten. Als je voor de les wilt eten, neem dan iets lichts. We drinken geen water tijdens de Ashtanga lessen, dus probeer genoeg te drinken voordat je begint en zorg ervoor dat je veel water drinkt na je training.​

Als je je aanmeldt voor een Yin yogales, zorg er dan voor dat je alle benodigde props bij de hand hebt. We gebruiken vaak props tijdens deze lessen, maar als je ze niet hebt, voel je vrij om ze te vervangen door alles wat je wel hebt. Gebruik een boek in plaats van een yogablok, een riem of handdoek in plaats van een yogariem en een kussen in plaats van een bolster.